Skip to main content

indir.com yarışmasında finaldeyiz!


Yazar: Ercan ATAY
01/05/2014
Yorum Sayısı: 0

Ülkemizdeki mobil uygulama geliştiricilerini ve mobil uygulama ekosistemine destek vermek amacıyla 4 Şubat 2014’de başlattığımız indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması’nda finale kalan uygulamalar belli oldu. En Güncel Teknoloji Haberleri uygulaması ile finaldeyiz 🙂

Katılım şartlarına uyan 149 uygulamanın 18 Nisan 2014’den bugüne kadar Halk Oylaması sürecine tabii tutulduğu yarışmada, en çok oy alan ilk 10 uygulama ile Jüri tarafından finale taşınan 5 uygulama, bugün itibariyle Jüri değerlendirmesine girerek ilk 3’e girenler belirlenecek. Kazananlar ise ödüllerini, 16-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Android Geliştirici Günleri, ODTÜ’de yapılacak olan ödül töreninde alabilecekler.

Birbirinden değerli ödülleri kazanma şansını yakalayan ve harf sırasına göre listelenmiş 15 finalist uygulamayı kısa bilgileriyle beraber aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2014 Yarışması Finalistleri

En Güncel Teknoloji Haberleri (Android)

Adından anlaşılacağı üzere internet ortamında bulunan ve teknoloji kaynaklı haber siteleri üzerinden alınan haberleri Android kullanıcılarıyla buluşturan En Güncel Teknoloji Haberleri, dokunmatik ekran desteğine sahip olmasının yanında kullanışlı menüleri sayesinde kolay bir kullanım imkanı sunuyor. Teknolojik gelişmelerden haberdar olmak isteyen kullanıcılar için hazırlanmış uygulama ayrıca beğenilen haberlerin paylaşılmasına da imkan tanımaktadır.

Bu yazı www.ercanatay.com sitesi tarafından yazılmıştır. İzinsiz kopyalanamaz.


Şu an buradasınız:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teklif & Danışmanlık

Danışmanlık ve projelerle ilgili
kendisine şuradan ulaşabilirsiniz.✌️