Skip to main content

Samsung Galaxy Watch Şikayeti! Önsipariş Aldatmacası!


Yazar: Ercan ATAY
12/09/2018
Yorum Sayısı: 0

Samsung Galaxy Watch Şikayeti! Önsipariş Aldatmacası!
6 Eylül 2018 perşembe günü samsung’un online alışveriş sitesinden Galaxy Watch alma gafletinde bulundum. Güvendim ve ürünü 3 iş günü içerisinde gönderirler sandım. Görselde gördüğünüz “ürün gönderimlerinin 10.09.2018 itibari ile yapılması planlanmaktadır” yazısı sipariş verdiğim tarihte yoktu.
Aldığım ürün

Sipariş ekranım
Görüldüğü üzere 6 eylül perşembe günü Galaxy Watch siparişim olmuş.
Perşembe, Cuma, Pazartesi günü 6 kez çağrı merkezini aradım. Bana 3 iş günü içerisinde ürünün kargolanacağını söylediler. Pazartesi akşam saat 18.00’den sonra aradığımda bu ürünün 10 eylül pazartesi itibari ile kargolanacağını söylediler. Hayda! Hadi ona da tamam diyelim.
Fakat günler geçti, tam 1 hafta oldu. Defalarca aradım çözüm yok. En son info@samsungwa.com.tr mail attım. Gelen yanıt ile şok oldum!
“Değerli Müşterimiz,
 Siparişiniz tedarik beklemektedir. Ürün stoklarımıza ulaştıktan sonra sevkiyatlar sağlanacaktır.
 Anlayışınız için teşekkür ederiz.”
12.09.2018 Saat: 15:45 ile geldi. Yahu madem ürün stoklarda yok ne diye şu tarihte ürün kargolanacaktır diyorsun siteye bu metini koyuyorsun. Çağrı merkezindeki personel zaten hepsi yalan yanlış bilgi veriyor. Beni arayın diyorum arayan yok. Ürün ne zaman gelecek diyorum yardım eden yok.
Kısaca!
SAMSUNG bu kampanyayı yaparken bir daha iki kez düşünüp öyle kampanya yapsın. Stoklarında olmayan bir ürünün satışını gerçekleştirmesin, gerçekleştiriyorsa ürün gerçekten ne zaman gelecekse o tarihi versinler.
İnsanların bu şekilde mağdur etmek markalarına zarar veriyor. En kötüsü insanlara mail atılıp durum bildirilir. Sms atılır özür dilenir. Telefonla aranır açıklanır. Hiç bir bilgi yok. 1 haftada bana Aliexpress’ten çinden mal geliyor. 1 haftada ürünün gelmemesi benim için sorun değil, sorun insanları keriz ve aptal yerine koymaları, laf cambazlığı yapmaları.
Bir daha bir Samsung size kampanya maili atıyorsa 2 kez düşünün! ve bu metini yazdığımda hala ürün bana gelmedi. Size gelişmeleri bu blog yazısında yazmaya devam edeceğim.
https://www.linkedin.com/pulse/dropshipping-samsung-stoksuz-sat%C4%B1%C5%9F-haftalarca-sipari%C5%9F-ercan-atay/
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/10897239
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-watch-on-siparis-aldatmacasi-mutlaka-okuyun–134950075#134950075

Bu yazı www.ercanatay.com sitesi tarafından yazılmıştır. İzinsiz kopyalanamaz.


Şu an buradasınız:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teklif & Danışmanlık

Danışmanlık ve projelerle ilgili
kendisine şuradan ulaşabilirsiniz.✌️